Wie zijn wij

Duckservice in Bad Bentheim

Sinds 1996 repareren we bijna enkel en aleen de beroemde lelijke eend, telllen we de hobbyjaren erbij komen we al snel op meer dan 22 jaar 2CV ervaring.

We zijn dan ook gespecialiseerd in het verduurzamen van de eend. Dat wil zeggen voor ons is het allerbelangrijkste dat de eend ook nog in de toekomst gewoon als dagelijkse auto gebruikt kan worden. Immers een oldtimer waar je alleen nog maar naar kan kijken heeft ergens zijn bestaansrecht verloren.

En zeg nu zelf, wat is er nu leuker aan een eend dan het rijden erin?

Al sinds het begin hebben we de eend als een serieuze echte auto beschouwd, een geniale uitvinding van de firma citroen. Zelfs anno 2012 kan de eend zich moeiteloos met moderne auto’s in zijn prijsklasse meten. Daar waar het gaat om rijcomfort, praktisch nut en brandstofverbruik, rijplezier en zeker qua afschrijving!

Mits goed gerestaureerd en onderhouden! Voor ons dus geen knip of plakwerk gaatje’s vullen met polyester en dat soort dingen.

Dit soort reparatie’s waren misschien in de jaren 80 normaal met de huidige schaarste aan goede 2CV’s kan dit dus echt niet meer.

Met vriendelijke groet,
Frank op de Weegh &Julian op de Weegh

Bezoek ons ook op Facebook.